Om T&T

Tulipaner og Tomater er et lille interiør- og tilbehørsfirma, der tager udgangspunkt i noget gammelt, når der skal skabes noget nyt.

Alle vores produkter har en rest af fortiden i sig. Smukke gamle broderier, duge og stoffer findes frem fra oldemors skuffer og fra farmors 1970’er stue og bliver genanvendt i puder, tæpper, tehætter, tasker m.m. Hvert eneste produkt bliver helt specielt og unikt sammensat og der er ikke 2 puder der er ens.

Ideen til denne form for genanvendelse kommer dels fra en livslang interesse for spændende og anderledes tekstiler, dels netop fra de familiearvestykker, som med deres historie og kvalitet var alt for gode til at smide væk, men som vi alligevel heller ikke ville anvende i deres oprindelige form.

Vores ønske er at skabe produkter, der udstråler personlighed, vil vi meget gerne opfordre vore kunder til selv at være med til at bestemme, hvordan deres personlige produkt kunne se ud. Så du må altså meget gerne selv komme med et broderi eller dit yndlingsstofstykke, som vi så lader det indgå i den type produkt du ønsker. På en måde kommer din nye pude eller taske til at bære på et lille stykke af din personlige historie.

Hvis du har fundet et produkt, som faldt i din smag, men som f.eks. havde den forkerte str., så send os en e-mail med ønsker og muligheder og vi vil stå på hovedet for at opfylde dine ønsker.

Når du kan møde Tulipaner og tomater i levende live på fx vores årlige Sommersalg på Helgenæs eller i andre sammenhænge, vil det blive annonceret her på siden og på vores blog.

Mange hilsner Hanne Christensen hanne@tulipanerogtomater.dk

Hanne Christensen | Vestervej 3, 8462 Harlev - Denmark | Tlf.: +45 29 93 27 75 | hanne@tulipanerogtomater.dk