Newsletter

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
14/10 2010 - Nyhedsbrev
 
 
Farver, frugt og ferie
Efteråret har ramt os med alle sine farver, frugter og om lidt også med en ferie og på Tulipaner og tomater sætter vi efteråret i fokus på hjemmesiden
 
Vores tema-side er lige nu fyldt op med varer, der passer perfekt til brændeovnens varme og  den lune æblekage med te. Der er svampe, hjorte, fugle og blomster - som alle sammen kan sætte endnu mere kulør på efteråret.
Som noget helt nyt laver vi nu også pc-sleeves, selvfølgelig med et festlig broderi på og med en god stødabsorbering. Vi er startet ud med en model til 15" pc-ere, men flere formater fx til I-pad, følger senere. Du kan se de første eksemplarer på hjemmesiden under Tasker.
 
Hvis du skal en tur rundt i Danmark i ferien så husk, at der nu er 3 steder, som forhandler Tulipaner og tomaters bløde sager. Ud over butikken i Ebeltoft er det på Bymuseet i Århus og i Røge og co i Vejle. Kik ind hvis din vej falder forbi, for der er masser at blive fristet af.
 
... og så er vi ellers i gang med at sy julesokker... men mere om det senere:-)
Igen i år deltager vi på Trapholts fine julemarked i november,  og vi glæder os endnu en gang over at være kommet  igennem nåleøjet og til at møde masser af dejlige mennesker i den dejligst tænkelige ramme.
 
Mange hilsner
Hanne/Tulipaner og tomater

Hanne Christensen | Vestervej 3, 8462 Harlev - Denmark | Tlf.: +45 29 93 27 75 | hanne@tulipanerogtomater.dk