Newsletter

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
22/6 2010 - Nyhedsbrev fra Tulipaner og tomater

Sommerferien venter

 
 
Foråret har været travlt og vi har gjort masser af dejlige, nye bekendtskaber både i Ridehuset i Århus, på Havemarkedet i Skanderborg og på Trapholt.
 
Nu er vi ved at gøre os klar til Sommersalget på Helgenæs, så de næste par uger bliver der syet på højtryk på Tulipaner og tomaters værksted, og i løbet af week-enden kommer Tulipaner og tomater-banneret op på hækken i Kongsgårde.
 
Sidste år var vejret på Sommersalget mildest talt ikke værd at skrive hjem om, men i år har vi bestilt sommervejr af den bedste og mest solrige slags. 
 
Som altid åbner vi haven kl .10 om morgenen og lukker den igen kl. 18, så der er gode muligheder for at få et besøg passet i løbet af dagen. Husk, at vi desværre ikke tager imod dankort, så aflæg en hæveautomat et besøg på vej til Kongsgårde :-)
 
På hjemmesdien er der lagt flere alt-mulig-poser ind og de lyse, lette sommerduge har også holdt sit indtog. Liberty-bukserne, som var en af sidste sommers succeser, er også tilbage og så snart syersken er blevet færdig med den sending, som ligger på klippebordet, bliver der suppleret op i alle størrelser.
 
Vi glæder os som sædvanligt meget til at åbne lågen for årets Sommersalg og ikke mindst til at hilse på jer allesammmen.
 
Hilsen Hanne/Tulipaner og tomater

Hanne Christensen | Vestervej 3, 8462 Harlev - Denmark | Tlf.: +45 29 93 27 75 | hanne@tulipanerogtomater.dk