Newsletter

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
6/8 2014 - Nyhedsbrev

August og hverdag igen

 
 
August og hverdag igen
Vi takker for en forrygende sommer og nogle forrygende Sommersalgsdage, hvor solen skinnede, gæsterne var mange og humøret var i topform. VW-Cafe var på besøg og gav os kaffe, når den er allerbedst og Anton Hjælpedreng havde lavet is og lemonade, som han delte ud til alle, der ville smage - og det var der mange, der gerne ville !
Teltet led en krank skæbne, da det regnede voldsomt på VM-finale-aftenen, og vi er vist nødt til at købe et nyt inden næste år, men det tager vi gerne med.
 
Marketingsassistenten havde travlt i dagene efter sidste Sommersalg,  og derfor er  web-shoppen sprængfyldt med nye varer og vi præsenterer også en nyhed, nemlig Tulipaner og tomaters Temagavekurve.
Nu kan du købe gavekurve, som Fodboldkurven på billedet, som indeholder småting og en Tulipaner og tomater-ting inden for samme tema. Vi har det så sjovt når vi finder dåser, bøger, tebreve, krus, gamle blade og andet godt, som til sammen giver kurvene den helt rigtige stemning og det helt rigtige indhold. Kik ind og se vores alternativ til de ellers meget dejlige delikatesse-kurve, som vi alle kender og læg mærke til, at vi har gjort os umage for også at lave temakurve til mændene !
 
TT Tweed er stille og roligt ved at finde vej ud i verden, og hvem kunne ikke bruge en frisk taske, måske med en top-trendy skotskternet detalje, til at peppe hverdagen op, nu hvor den for alvor banker på?
 
Sidst, men absolut ikke mindst, så har vi også sat nye varer på udsalg.
 
God fonøjelse i web-shoppen og hav en rigtig dejlig sensommer.
 
Hilsen Hanne/Tulipaner og tomater

http://www.tulipanerogtomater.dk/
Hanne Christensen | Vestervej 3, 8462 Harlev - Denmark | Tlf.: +45 29 93 27 75 | hanne@tulipanerogtomater.dk