Newsletter

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
11/9 2012 - Septemberhimmel og Sensommersalg
 
 
Septemberhimmel og Sensommersalg
 
Skyerne jager hen over himlen og udenfor dufter det friskt efter dagens regnbyge.Haven bugner med blommer og brombær og inden længe kan vi plukke årets første Ingrid Marie-æbler. 
Jo, jo, efteråret er på vej, men inden træerne for alvor smider alle bladene, så skal Tulipaner og tomater traditionen tro holde Sensommersalg.
 
Denne gang gør vi det hjemme i haven i Harlev, og det er der en ganske særlig grund til.
Tulipaner og tomater har nemlig snart 10 år på bagen, og det kan ganske tydeligt ses på vores lager. Både revisoren og chefens mand brummer jævnligt over dets størrelse, og den slags brummende mandfolk er man nødt til at lytte til!
 
Derfor rydder vi op overalt og kikker bunkerne med stof, sytilbehør, møbler, porcelæn og andet godt og grundigt igennem, og så holder vi et kombineret Sensommer-og Oprydningssalg.
 
Mændene stiller Sommersalgsteltet op i haven, familiens ældste børn er booket til at bestyre cafeen og hjælpedrengen kommer og giver en hånd med sammen med marketingsassistenten.
 
Opstillingerne bliver nok knapt så overdådige som til Sommersalget, for vi tør trods alt ikke løbe an på at kunne være udendørs.
Vi tør dog godt love at der bliver masser af vores velkendte bløde varer, og vores nye Æblekasse-loungeborde får deres debut på Sensommersalget.
Vi har allerede fundet adskillige Oprydningsvarer frem, og vi sælger dem selvfølgelig til gode Oprydningspriser. Tjek vores blog, for der kan du med jævne mellemrum se smagsprøver på Oprydningsvarerne.
 
På Sensommersalget byder vi som altid på en kop te eller kaffe, en dejlig kage og en lille portvin til, og vi glæder os utroligt meget til at se jer alle under en forhåbentlig tindrende blå septemberhimmel. 
 
- og så fortsætter vi i øvrigt oprydningen :-)
 
Sensommerhilsen
Hanne/Tulipaner og tomater
 
Sensommer- og Oprydningssalg
22.9.12.
Kl.13-16
Vestervej 3
8462 Harlev
 

Hanne Christensen | Vestervej 3, 8462 Harlev - Denmark | Tlf.: +45 29 93 27 75 | hanne@tulipanerogtomater.dk